O nama

Preduzeće "REA" iz Niša, osnovano je 1992. godine i od tada posluje kao proizvodno-trgovinsko preduzeće u oblasti okova, alata i vijačne robe. Kvalitet zasnovan na širokom asortimanu profesionalnog i amaterskog alata, vijačne robe, okova, stručnosti zapošljenih kadrova, kao i brojnim nagradama dobijenim na sajmovima, potvrđuje ispravnost izbora našeg preduzeća za dobavljača gore navedenih proizvoda i usluga.

Okupili smo ekipu stručnih i odgovornih ljudi koji daju garanciju svojim petnestogodišnjim iskustvom za uspešnu i kvalitetnu saradnju. O tome govore naše poslovne veze sa partnerima širom naše zemlje i sa inostranim firmama.

Proizvodi iz asortimana naše firme odgovaraju kvalitetu visokog standarda po svetskim merilima. Roba mnogih evropskih i domaćih proizvođača nalazi se u našem asortimanu, čime zadovoljavamo potrebe za kvalitetom naših zahtevnih kupaca.

Uz stalno praćenje najnovijih dostignuća iz oblasti naše delatnosti, težimo da našu firmu i ubuduće razvijamo i približavamo uslovima na svetskom tržištu. Takođe konsultujemo profesionalce i majstore i pomažemo vam pri izboru alata.

Nadmo se da ćemo ostvarti poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Rea Kontakt

Adrese

Maloprodaja: 7. juli 39
Veleprodaja: Matejevački put 9/L2
Niš, Srbija 18000
Telefon: (+381 18) 571-014

Primena naših alata

Prijavite se na našu mailing listu i primajte obaveštenja u vaš inbox


Name:

Email: